TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Baklažán na turecký sposob

Zpět
  • Autor: Anna Rybnicka
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)

Dochucovadla:

Soľ a čierne korenie

Energetická hodnota celkem: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Baklažan pozdľžne prekrojíme , malou lyžičkou vyberieme vnútro,to posekáme nadrobno a použileme do plnky. Na oleji podusíme por a cibulu asi po 40gr, pridáme vnútro z baklažanu, nadrobno pokrájany Tofu údený syr a petržlenovú vńať a asi 5 min podusíme. Naplníme tým baklažán , navrch dáme kolieska paradajky a dáme zapiecť do rúry na 15 až 20 min. konzumujeme teplé alebo aj studené . Dobrú chuť.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři