- Autor: Anna Rybnicka
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|
Dochucovadla:
Soľ a čierne korenie
Energetická hodnota celkem: 0 kJ
Bílkoviny (g): 0,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 0,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ
Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Baklažan pozdľžne prekrojíme , malou lyžičkou vyberieme vnútro,to posekáme nadrobno a použileme do plnky. Na oleji podusíme por a cibulu asi po 40gr, pridáme vnútro z baklažanu, nadrobno pokrájany Tofu údený syr a petržlenovú vńať a asi 5 min podusíme. Naplníme tým baklažán , navrch dáme kolieska paradajky a dáme zapiecť do rúry na 15 až 20 min. konzumujeme teplé alebo aj studené . Dobrú chuť.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.